Schermafdruk-2016-04-26-18.25.30

Nogwa is door Stephan Damen van EscaperoomOss benaderd om elektronische puzzels te maken, Het is moeilijk om er in details over te vertellen wat ik dan precies heb gemaakt omdat het allemaal geheim moet blijven.

Ik kan het wel hebben over de dingen die ik hierbij geleerd heb zoals een grotere kennis van arduino (een programmeerbare chip die gebruikt kan worden voor oneindig veel applicaties en installaties). Daarmee heb ik verschillende dingen aangestuurd in de escaperoom die dus erg interactief is (geheimzinnig ik weet het..) maar in de toekomst zal ik meer laten zien van arduino en electronica.

voor boekingen en meer informatie:
http://escape-oss.nl/


Opdrachtgever: EscaperoomOss


Video: Sven Gillis & Max van Bakel
Puzzels&Electronica: Joshua van Raak

0