Wakker-SS16

In Opdracht van Max van Bakel ben ik de modeshow video van de concept store 512 Nijmegen gaan schieten. Het merk WAKKER gemaakt door Jettie Wakker had een modeshow georganiseerd.

Als eerste werd ik verrast door al de plantjes en het cafe’tje midden in de winkel waar ze zelfgemaakte stroopwafels en lekkere thee verkochten. Later kwam ik er achter dat al deze dingen apart in een winkel zaten. Wat een gaaf idee dacht ik bij mezelf. En de combinatie van deze 3 totaal verschillende soorten zaakjes, werkt perfect, totaal gaaf en de sfeer was er ook naar.

512 Nijmegen is een magazijn met ideeën voor alle mode- en designminners. De identiteit van de merken maakt 512 fris en eigenzinnig.
De voorraad varieert van gevestigde tot opkomende namen. Eens in de vier maanden organiseert 512 een evenement waarbij mode- en designliefhebbers
onder het genot van een borrel en een noot samen kunnen komen voor een leuke avond. Het label genaamd Wakker is het huismerk van 512 en vult de winkel aan
met een aantal sterke basics, afgeleid van de trend en gemaakt met vier handen. De winkelsfeer bij 512 wordt versterkt door het goede gezelschap van de concepten T’s en Bleshyou. T’s is een winkel en theebar ineen. Hierdoor kan je in het pand van 512 tussen de kledingrekken genieten van heerlijke horeca met als hoofdfocus: Thee-Sap-Stroop. Bleshyou brengt een opvallend planten-concept. Zo kom je er zowel tweedehands als nieuwe planten tegen, ieder met een eigen verhaal.
De eigengereidheid van 512, T’s en Bleshyou draagt iedere mode-, design-, thee- en plantliefhebber een warm hart toe.


Opdrachtgever: 512 Nijmegen


video: Joshua van Raak
Edit: Max van Bakel