1453309901813

Vorig jaar ben ik begonnen aan een eigen bedrijf, Daar komt veel bij kijken. Offertes, facturen, geld,btwaangiftes, werkuren. En dit alles met een 40-urige werkweek. Ik lijk wel gek, maar ergens wil ik heel graag de dingen doen die ik zelf verzin en uitvoer voor anderen. Mijn creativiteit ligt niet maar op een “ding”. Ik doe van alles waar ik een passie voor heb, en stop daar tijd in om meer over te leren.

Vandaar de naam nogwa.

(Brabants: “nog wat”)

Ik werk aan electronica, bouw graag installaties of timmer en lijm iets in elkaar, werk met verschillende materialen, film, maak dingen op het web en maak grafische designs voor mensen. En ben nu van plan om dingen die ik zelf gemaakt heb te verkopen.

Daarom houd mezelf momenteel  bezig met het opzetten van een webshop. Daar gaat een hoop tijd in zitten maar ik houd het blog up to date. En ga hier komende tijd meer van mijn projecten op zetten.

0